غیر فعال کردن امکان حذف پست توسط نویسندگان در وردپرس

بصورت پیشفرض، نویسندگان در سیستم مدیریت محتوای وردپرس می توانند پست هایی که توسط خود نویسنده ارسال شده است را حذف کنند و این قضیه تا حدودی از کنترل خارج است و ممکن است در شرایطی خاص برای وب سایت وردپرسی شما مشکلاتی را ایجاد کند. در این مقاله قصد داریم به آموزش غیر فعال کردن امکان حذف پست توسط نویسندگان در وردپرس بپردازیم.

چرا باید امکان حذف پست توسط نویسنده غیر فعال باشد؟

در وب سایت هایی که چندین نویسنده دارند، مدیریت و آنالیز محتوا کمی سخت تر از وب سایت هایی می باشد که تنها توسط یک نفر مدیریت می شود. سیستم مدیریت محتوای وردپرس امکان قدرتمندی را جهت مدیریت کاربران در اختیار مدیران قرار می دهد. تمامی کاربرانی که در وب سایت وردپرسی شما ثبت نام می کنند، دارای یک نقش و محدودیت ها و امکانات خاص می باشند. کاربرانی که سطح دسترسی نویسنده را دارا هستند، می توانند تنها پست هایی که توسط خودشان ارسال شده است را حذف کنند. این یعنی امکان حذف پست ها و مقالاتی که در گذشته ارسال کرده اند برای نویسندگان فراهم است.

شاید شما بعنوان مدیر یک وبسایت دلایل خود را داشته باشید که امکان حذف پست های ارسال شده توسط نویسندگان را باز بگذارید، ولی به شما پیشنهاد می کنیم که این امکان را غیر فعال کنید تا در آینده دچار اینگونه مشکلات نشوید.

غیر فعال کردن امکان حذف پست توسط نویسندگان در وردپرس

خوشبختانه جهت غیرفعال کردن امکان حذف پست توسط نویسنده، هکی وجود دارد که می توانید با قرار دادن چند خط کد ساده در functions.php در پوسته وردپرس این قابلیت را محدود کنید.

[alert type=”danger”]قبل از ایجاد هر گونه تغییر، از فایل ها بک آپ تهیه کنید تا در صورت بروز مشکلاتی احتمالی، امن باشید.[/alert]

فایل functions.php را که در داخل پوشه پوسته وردپرس قرار دارد را با ویرایشگر محبوب خود باز کنید و کد زیر را در انتهای فایل قرار دهید و در نهایت فایل را ذخیره کنید.

function wpb_change_author_role(){
 global $wp_roles;
 $wp_roles->remove_cap( 'author', 'delete_posts' );
 $wp_roles->remove_cap( 'author', 'delete_published_posts' );
 
}
add_action('init', 'wpb_change_author_role');

از این طریق می توانید امکان حذف پست را برای نویسندگان در وردپرس غیر فعال کنید.

بازگشت به تنظیمات پیشفرض

دقت داشته باشید که اگر می خواهید این امکان بصورت پیشفرض و سطح دسترسی حذف پست توسط نویسنده را بازگردانید، حذف کردن کد های بالا از داخل فایل functions.php کافی نمی باشد.

جهت بازگشت به صورت پیشفرض، کد زیر را با کد قبلی جایگزین کنید:

function wpb_change_author_role(){
 global $wp_roles;
 $wp_roles->add_cap( 'author', 'delete_posts' );
 $wp_roles->add_cap( 'author', 'delete_published_posts' );
 
}
add_action('init', 'wpb_change_author_role');

امیدواریم که این مقاله را مورد استفاده بهینه قرار داده باشید.

اگر سوالی دارید، می توانید آن را در انجمن پرسش و پاسخ مطرح کنید.